Tietoa minusta

Leanika Korn

Valmistuin nahkataidemaisteriksi ERKI (Eesti Riiklik Kunstiinstituut) nimisessä oppilaitoksessa, jonka nimi on nykyisin Viron Taideakatemia (Eesti Kunstiakadeemia).

Työskentelin Tallinnassa laukkutehtaassa 12 vuotta laukkujen mallisuunnittelijana ja valmistajana. Vapaa-aikana tein taiteellisia, yksilöllisiä laukkuja, joita myytiin gallerioissa. Lisäksi tein nahkataidetta, jotka olivat isokokoisia seinänahkatöitä, joilla osallistuin näyttelyihin.

Vuodesta 2004 olen toiminut elinkeinoharjoittaja Virossa ja vuodesta 2010 Suomessa. Nykyisin teen myyntiin eniten kasviparkkinahasta käsin leikattuja, -muokattuja ja -värjättyjä koruja ja edelleenkin myös nahkalaukkuja.

Vuodesta 2008 olen asunut Suomessa 2009 menin naimisiin puolisoni Pasi Suomisen kanssa. Ateljeeni ja myymälä olivat Fiskarsissa syyskuuhun 2023 saakka.

Jatkossa myyn nahkatuotteitani myös Fiskarsin Osuuskunta Onoman shopissa. Lokakuusta lähtien on ateljeeni ja myymälämme toimii Salossa, Vilhonkatu 22. Samoissa tiloissa on myös puolisoni Pasi valmistaa ja myy Knivo hiiliteräsveitsiä.

Leanika Korn  +358 40 325 9861
leanika@leanika.fi